Είναι αναγκαία η κατασκευή eshop;

Η κατασκευή eshop είναι απολύτως αναγκαία για οποιαδήποτε επιχείρηση που ασχολείται με το εμπόριο γιατί το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι όμοιο με ένα φυσικό κατάστημα μόνο που παραμένει ανοικτό 24 ώρες κάθε μέρα του έτους. Η ύπαρξη eshop αυξάνει τις πωλήσεις των προϊόντων/υπηρεσιών της επιχείρησης, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω διαδικτύου είναι πλέον 52,9% και αυξάνεται συνεχώς.

Κατασκευή eshop με απλές λειτουργίες

Στην omasnet , η κατασκευή eshop βασίζεται σε απλές λειτουργίες που οδηγούν τον επισκέπτη στην αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στις συναλλαγές του.
Οι κατηγορίες των προϊόντων είναι ευδιάκριτες και προσβάσιμες από όλες τις ιστοσελίδες του site, έτσι ώστε και ο μη εξοικειωμένος με το διαδίκτυο χρήστης, να βρίσκει το προϊόν που αναζητά εύκολα.
Η διαδρομή προς το καλάθι αγοράς περιλαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες (περιγραφή, φωτογραφίες, τιμή, διαθεσιμότητα, κ.α.) που χρειάζεται ο επισκέπτης για το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει, ολοκληρώνεται με ελάχιστα κλικ και με ασφάλεια.
Για την ολοκλήρωση της αγοράς, ο επισκέπτης συμπληρώνει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να τον κουράσουμε και τελικά να ματαιώσει την αγορά του. Επίσης, χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά ασφάλειας συναλλαγών ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ότι οι συναλλαγές στο eshop σας δεν κινδυνεύουν από κακόβουλες ενέργειες.

Εικαστικός σχεδιασμός eshop

Όπως η βιτρίνα του φυσικού καταστήματος πρέπει να είναι ελκυστική ώστε να προσελκύσει τους πελάτες να το επισκεφθούν και να αγοράσουν τα προϊόντα του, έτσι και ο εικαστικός  σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να είναι τέτοιος που να προκαλεί τον χρήστη να συνεχίσει την επίσκεψη του.
Χρησιμοποιούμε τις θεωρία των χρωμάτων (color theory), όπως και στην κατασκευή ιστοσελίδων, παράγοντας ένα αποτέλεσμα που δίνει την αίσθηση της ισορροπίας και της αρμονίας στον επισκέπτη του eshop. Ταυτόχρονα όμως, ο σχεδιασμός και η κατασκευή eshop υλοποιεί την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας ώστε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ο καθρέπτης της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

rodinianatural-eshop

Το eshop φαίνεται σε όλες τις συσκευές

Έρευνες έχουν δείξει ραγδαία αύξηση των αγορών μέσω κινητών συσκευών (tablets, smartphones) οπότε είναι απόλυτα αναγκαίο το eshop να εμφανίζεται άρτια και σε αυτές τις συσκευές. Στην κατασκευή eshop υλοποιούμε τους κανόνες του responsive design ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να έχει την ίδια λειτουργικότητα όποια συσκευή και αν χρησιμοποιεί ο πελάτης σας. Εκτός της φιλικότητας προς τον χρήστη ο responsive σχεδιασμός αποτελεί παράγοντα αξιολόγησης του website από την Google και για εμάς στην omasnet είναι μέρος της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης (SEO).

Τροποποιήσεις & παρακολούθηση πωλήσεων του eshop

Στα eshops που κατασκευάζουμε έχετε την δυνατότητα να κάνετε όποιες τροποποιήσεις επιθυμείτε στα προϊόντα, όπως και στο φυσικό κατάστημα, δηλαδή μπορείτε να μεταβάλετε την τιμή συγκεκριμένων προϊόντων, να θέτετε σε προσφορά κάποια προϊόντα, να κάνετε εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, να προβάλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε, να τροποποιήσετε τα έξοδα μεταφοράς κ.α.
Επίσης υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία, αναλυτικά, σε μορφή πινάκων ή γραφημάτων, για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις και να επιλέγετε την καταλληλότερη στρατηγική μάρκετινγκ.
Αναλαμβάνοντας η omasnet την κατασκευή eshop, θα είναι δίπλα σας, για να σας εκπαιδεύσει και να σας βοηθήσει ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να γίνει αποδοτικότερο.

Η κατασκευή eshop, στην omasnet, έχει στόχο την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.

Χαρακτηριστικά eshop

 • Απεριόριστες κατηγορίες προϊόντων
 • Περιγραφή κατηγορίας με φωτογραφία
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
 • Αναλυτική περιγραφή προϊόντος με φωτογραφία σε ξεχωριστή σελίδα
 • Παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων με slide show στην αρχική σελίδα
 • Επιλογή συντελεστή ΦΠΑ
 • Προσθήκη έκπτωσης σε επιλέγμένα προϊόντα
 • Υπολογισμός εξόδων αποστολής
 • Τρόποι πληρωμής (credit cart, paypall, αντικαταβολή)
 • Μίνι καλάθι αγορών διαθέσιμο σε όλες τις σελίδες
 • Εγγραφή πελάτη
 • Διαχείρηση πελατών – Πλήρης καταγραφή απαραίτητων στοιχείων
 • Σελίδα παρουσίασης εταιρίας
 • Τοποθεσία φυσικού καταστήματος/επιχείρησης σε χάρτη google-map
χαρακτηριστικά eshop

Στην omasnet, η κατασκευή eshop, μπορεί να συμπεριλάβει οποιαδήποτε επιπλέον λειτουργία χρειάζεστε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε την κατασκευή του eshop σας!