Γιατί διαφήμιση Google Adwords;

Η διαφήμιση Google Ads είναι η αποτελεσματικότερη online διαφήμιση. Βοηθάει στην προσέλκυση νέων επισκεπτών στο website σας, στην αύξηση των πωλήσεων και στην ενίσχυση την αφοσίωσης των πελατών σας.
Είναι στοχευμένη, δηλαδή προβάλλεται στα αποτελέσματα αναζήτησης ή στις ιστοσελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης όταν η πληροφορία που αναζητά είναι συναφής με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που περιέχονται στις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Με άλλα λόγια, δίνει την δυνατότητα να προσεγγίζετε τον επισκέπτη του διαδικτύου ακριβώς την στιγμή που ψάχνει ένα προϊόν ή υπηρεσία σας.
Επίσης, η στόχευση μπορεί να πραγματοποιηθεί  ανάλογα με το είδος του κοινού, την τοποθεσία ακόμα και τις ώρες που θα προβάλλεται η διαφήμιση, επιτυγχάνοντας την βέλτιστη απόδοση των χρημάτων που δαπανήσατε.

Η διαφήμιση Google Ads είναι ένα μετρήσιμο μάρκετινγκ, παρέχει εργαλεία παρακολούθησης της απόδοσης της διαφήμισης οποιαδήποτε στιγμή. Συλλέγει και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες στην αναζήτηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών  σας, με τις ιστοσελίδες του website σας που αποδίδουν καλύτερα, με τα προϊόντα που πωλούνται ευκολότερα.

Με τη διαφήμιση Google Ads πληρώνετε μόνο όταν ο χρήστης επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας (Pay Per click -PPC), δηλαδή για κάθε ευρώ που δαπανάτε είστε βέβαιοι ότι ο χρήστης ενημερώθηκε μέσα από το website σας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
Αποφασίζετε εσείς τον προϋπολογισμό της διαφήμισης σας και την διακοπή της, οποιαδήποτε στιγμή και χρεώνεστε μόνο για όσα κλικ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Διαφήμιση Google Adwords

Διαδικασία για τη διαφήμιση Google Ads

  • Συζητάμε και αποφασίζουμε από κοινού τους στόχους της διαφήμισης Google Adwords (πωλήσεις eshop, αύξηση κυκλοφορίας website, εγγραφή στο newsletter, κ.α.).
  • Διεξάγουμε έρευνα για τις καταλληλότερες λέξεις ή φράσεις-κλειδιά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  • Σας προτείνουμε το ελάχιστο ημερήσιο ποσό που θα πρέπει να δαπανάτε για τη διαφήμιση Google Ads, με κριτήριο την βέλτιστη σχέση απόδοσης-προϋπολογισμού.
  • Δημιουργούμε θεματικές ομάδες διαφημίσεων και προσθέτουμε τις λέξεις-κλειδιά.
  • Παρακολουθούμε την σχέση απόδοσης-προϋπολογισμού της διαφήμισης Google Ads και σας αποστέλλουμε αναφορές σε τακτά διαστήματα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σωστή δομή στην κατασκευή των ιστοσελίδων και η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης επηρεάζουν την απόδοση της διαφήμισης. Στην omasnet, μπορούμε να βελτιώσουμε και τους δύο παράγοντες ώστε να επιτύχουμε την μεγαλύτερη απόδοση για τη διαφήμιση Google Ads.

Η διαφήμιση Google Adwords, στην omasnet, υλοποιείται με στόχο τα χρήματα που θα επενδύσετε να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σκέφτεστε να προωθήσετε το website σας με διαφήμιση Google Adwords; Ζητήστε μας να το συζητήσουμε.